Είμαι ο Αντώνης
Ας Γνωριστούμε Καλύτερα

Γεννήθηκα το 1978

Γεννήθηκα και Μεγάλωσα στις Συκιές Θεσσαλονίκης όπου και ήμουν Μαθητής του 5ου Δημοτικού Σχολείου μέχρι και το 2ο Γενικό Λύκειο Συκεών.

H Σχέση μου με τα Κοινά

Υπηρετώ τον Δήμο Νεάπολης Συκεών από την Θέση του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων στον οποίο εκλέγομαι Δημοτικός Σύμβουλος από το 2003. Επίσης από τον Δεκέμβριο του 2018 είμαι Πρόεδρος του Ποντιακού Πολιτιστικού Συλλόγου Καλλιθέας-Συκεών. Από το 2007 ως το 2014 ήμουν Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Παράλληλα είμαι μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠαΣοΚ από 2008.

Μάθε Περισσότερα

3.900+ “Ένσημα”

Εργάζομαι ως Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω,από το 2005. Συνεργάζομαι με πολλές επιχειρήσεις αλλά και φορείς τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Είμαι Εμπειρογνώμονας-Αξιολογητής στο πρόγραμμα της ΕΕ για τη Έρευνα και τη Καινοτομία “Horizon 2020”

Μάθε Περισσότερα

Η Οικογένειά μου

Είμαι Παντρεμένος με την Αντιγόνη Δούναβη, Τοπογράφο Μηχανικό και έχουμε 3 παιδιά. Τον Μιχάλη, την Βίβιαν και τον μικρό Δημήτρη.

Αθλητισμός

Από 8 Χρονών ξεκίνησα στον ΒΑΟ Συκεών την ενασχόλησή μου με τον αθλητισμό. Υπήρξα Αρχηγός της Ομάδας του ΠΑΟΚ στο Handball με τον οποίο Κατέκτησα το πρωτάθλημα δύο συνεχόμενες χρονιές 2008-2009 και 2009-2010 αλλά και το Κύπελλο το 2012. Είχα την τιμή να φορέσω πολλές φορές το εθνόσημο αλλά και να βραβευθώ ως το Καλύτερο Εξτρέμ στην Ευρώπη. Σήμερα Υπηρετώ την ομάδα του Φοίβου Συκεών από την θέση του προέδρου.

Εκπαίδευση

Το 2005 απέκτησα το πτυχίο της Νομικής από το ΑΠΘ αλλά και 3 Μεταπτυχιακά Διπλώματα. Οι Σπουδές μου συνεχίζονται μέχρι και σήμερα από την θέση του υπ. Διδάκτορα.

Μάθε Περισσότερα