Είμαι ο Αντώνης
Ας Γνωριστούμε Καλύτερα

Γεννήθηκα το 1978

Γεννήθηκα και Μεγάλωσα στις Συκιές Θεσσαλονίκης όπου και ήμουν Μαθητής του 5ου Δημοτικού Σχολείου μέχρι και το 2ο Γενικό Λύκειο Συκεών.

H Σχέση μου με τα Κοινά

Υπηρέτησα τον Δήμο Νεάπολης Συκεών στον οποίο εκλέγομαι Δημοτικός Σύμβουλος από το 2003, από τις θέσεις  του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος και Ψηφιακής Πολιτικής,  Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων, Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου και  Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου σε ζητήματα Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Οικολογίας – Περιβάλλοντος-Ανακύκλωσης. Παράλληλα είμαι μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

Μάθε Περισσότερα

5.600+ “Ένσημα”

Εργάζομαι ως Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω,μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, από το 2005. Συνεργάζομαι με δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Είμαι Εμπειρογνώμονας-Αξιολογητής στο πρόγραμμα της ΕΕ για τη Έρευνα και τη Καινοτομία “Horizon 2020” και “Horizon Europe”.

Μάθε Περισσότερα

Η Οικογένειά μου

Είμαι Παντρεμένος με την Αντιγόνη Δούναβη, Τοπογράφο Μηχανικό και έχουμε 3 παιδιά. Τον Μιχάλη, την Βίβιαν και τον μικρό Δημήτρη.

Αθλητισμός

Από 8 Χρονών ξεκίνησα στον ΒΑΟ Συκεών την ενασχόλησή μου με τον αθλητισμό. Υπήρξα Αρχηγός της Ομάδας του ΠΑΟΚ στο Handball με τον οποίο Κατέκτησα το πρωτάθλημα δύο συνεχόμενες χρονιές 2008-2009 και 2009-2010 αλλά και το Κύπελλο το 2012. Είχα την τιμή να φορέσω πολλές φορές το εθνόσημο αλλά και να βραβευθώ ως το Καλύτερο Εξτρέμ στην Ευρώπη. Σήμερα Υπηρετώ την ομάδα του Φοίβου Συκεών από την θέση του Προέδρου.

Εκπαίδευση

Το 2005 απέκτησα το πτυχίο της Νομικής από το ΑΠΘ αλλά και 3 Μεταπτυχιακά Διπλώματα. Οι Σπουδές μου συνεχίζονται μέχρι και σήμερα από την θέση του υπ. Διδάκτορα.

Μάθε Περισσότερα