Συνέντευξη στον Focus 103.6 FM

Συνέντευξη στον Focus 103.6 FM

Συνέντευξη στον Focus 103.6 FM 1920 1080 Αντώνης Σαουλίδης

Το ΚΙΝΑΛ μπορεί να εκπροσωπήσει και να αντιπροσωπεύσει με ειλικρινή και αξιόπιστο τρόπο τους χαμηλόμισθους, τους χαμηλοσυνταξιούχους, τους νέους ανθρώπους, τους σύγχρονους μη προνομιούχους.

➖Οι δημοκρατικοί πολίτες, στους οποίους εμείς απευθυνόμαστε, έχουν ξεκάθαρα στο μυαλό τους ότι χρειάζεται μια πραγματική ανανέωση στην προοδευτική πλευρά του πολιτικού συστήματος, χρειάζεται και πάλι να υπάρξει μια σύγχρονη πολιτική συλλογικότητα η οποία θα μπορέσει να εκπροσωπήσει και να αντιπροσωπεύσει με ειλικρινή και αξιόπιστο τρόπο τους χαμηλόμισθους, τους χαμηλοσυνταξιούχους, τους νέους ανθρώπους. 
➖Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να αντιπαραταχθεί ως μια προοδευτική εναλλακτική επιλογή στη συντηρητική επιλογή την οποία παρουσιάζει ο κ. Μητσοτάκης . Έτσι δυστυχώς, με ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ, φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο Κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ οδεύουν προς μια αυτοδύναμη κυβέρνηση. 
➖Είμαστε απέναντι σε όλες τις συντηρητικές νοοτροπίες και συμπεριφορές. 
➖Τα εθνικά θέματα δεν μπορούν να αποτελέσουν μέρος της ατζέντας της προεκλογικής περιόδου. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι όποιος έπαιξε με τα εθνικά ζητήματα το πλήρωσε τελικώς ο ελληνικός λαός και η πατρίδα. 
➖Στο ΚΙΝΑΛ έχουμε κάνει ξεκάθαρο σε κάθε τόνο ότι δεν έχουμε τη διάθεση να συνεργαστούμε ούτε με τη δεξιά συντήρηση, ούτε και με τη δήθεν αριστερή συντήρηση. 
➖Ο ΣΥΡΙΖΑ εκπροσωπεί πλήρως το παλιό το οποίο ήθελε να αντικαταστήσει.
#EnasApoEmas