Αντ. Σαουλίδης στο SIRMA: Γυρίσαμε το τιμόνι της χώρας προς την σωστή κατεύθυνση

Αντ. Σαουλίδης στο SIRMA: Γυρίσαμε το τιμόνι της χώρας προς την σωστή κατεύθυνση

Αντ. Σαουλίδης στο SIRMA: Γυρίσαμε το τιμόνι της χώρας προς την σωστή κατεύθυνση 435 863 Αντώνης Σαουλίδης

Screenshot_1

 

«Το ΠΑΣΟΚ δεν κατεβαίνει διχασμένο» διαμηνύει μέσα από το SIRMA.INFO ο υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Αντώνης Σαουλίδης.
«Το ΠΑΣΟΚ δεν κατεβαίνει διχασμένο. Το μυαλό, η ψυχή η καρδιά της παράταξης είναι ο κόσμος και αυτός παραμένει δίπλα στο ΠΑΣΟΚ σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, σε αυτήν την δύσκολη προσπάθεια με την οποία προσπαθούμε να σταθούμε οι εγγυητές της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ.

«Δεν είχε πολιτικά χαρακτηριστικά η κίνηση Παπανδρέου. Δεν υπήρξε καμία διαφωνία στα ζητήματα που τέθηκαν στο ελληνικό κοινοβούλιο και στην πολιτική σκηνή. Στη σφαίρα του προσωπικού να αναζητήσουμε τα αίτια που οδήγησαν τον Γιώργο Παπανδρέου σε αυτή την κίνηση» σχολιάζει για το ΚΙΔΗΣΟ.

«Αυτός που έχει την τρίτη εντολή μπορεί να κάνει πράξη την συναίνεση, να θέσεις τους όρους και τις προϋποθέσεις της επόμενης μέρας. Μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να σταματήσει την πορεία της Χρυσής Αυγής την πορεία προς την 3η θέση» τονίζει για τον στόχο του ΠΑΣΟΚ που είναι η τρίτη θέση στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Για την συγκυβέρνηση με τη ΝΔ, ο Αντώνης Σαουλίδης επισημαίνει μεταξύ άλλων πως «η πολιτική του Αντώνη Σαμαρά μετά τις εκλογές δεν θυμίζει τα Ζάππειο 1, 2 και 3. Το να έρχεται ένας πολιτικός φορέας ο οποίος βρίσκεται στην απέναντι όχθη της ιδεολογικής κλίμακας στην δική σου πολιτική σημαίνει επιβεβαίωση και επιβράβευση. Σημαίνει ότι εκείνη την περίοδο γύρισες το τιμόνι της χώρας προς την σωστή κατεύθυνση».

«Η σωτηρία της χώρας δεν ταυτίζονταν άμεσα με την σωτηρία των ανθρώπων της» συμπληρώνει ενώ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με ΣΥΡΙΖΑ και ΠΟΤΑΜΙ.
«Αν ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ, το ΠΟΤΑΜΙ συμφωνήσει σε ένα πλαίσιο προγραμματικού λόγου που θα κατευθύνεται προς την Ευρώπη, σε μια ομαλή πορεία στην ΕΕ τότε δεν θα είχαμε κανένα απολύτως πρόβλημα. Άλλωστε για εμάς ο μεγάλος ιστορικός συμβιβασμός ήταν με τη ΝΔ» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για τη Θεσσαλονίκη σημειώνει ότι χρειάζεται να αναδειχθούν άλλου είδους χαρακτηριστικά ειδικότερα στο κέντρο της πόλης όπως «δίκτυα ποδηλατοδρόμων, μέσα σταθερής τροχιάς κλπ» ενώ τονίζει πως «αυτό που γνωρίζω από της Αυτοδιοίκηση θα επιχειρήσει να κάνει πράξη και στο ελληνικό κοινοβούλιο. Η επαφή με τον πολίτη είναι προτεραιότητα γιατί μόνο αυτή μπορεί να δώσει τις σωστές λύσεις».