Δείτε το πιο εύστοχο Προεκλογικό Σποτ || Αφιέρωμα στο “clevernews.gr”

Δείτε το πιο εύστοχο Προεκλογικό Σποτ || Αφιέρωμα στο “clevernews.gr”

Δείτε το πιο εύστοχο Προεκλογικό Σποτ || Αφιέρωμα στο “clevernews.gr” 540 821 Αντώνης Σαουλίδης

Screenshot_2

Δεν είναι μόνο τα κόμματα που καλούν τον κόσμο, μέσα από έξυπνα σποτ που αναπαράγονται μέσο διαδικτύου, να κάνουν τη σωστή επιλογή και να τα στηρίξουν στις 25 του μήνα.

Την διαδραστικότητα του ίντερνετ εκμεταλλεύονται και οι υποψήφιοι, που κοινωνούν και επικοινωνούν μέσα από αυτό, με την κοινωνία. Μια κοινωνία που διψά να μάθει και ψάχνει κάποιον για να της τα πει.

Αυτόν τον ευρηματικό τρόπο επικοινωνίας και διάχυσης της πληροφορίας, βρήκαν και οι φίλοι του Αντώνη Σαουλίδη στην Ά Θεσσαλονίκης, για να τον στηρίξουν, να τον ρωτήσουν, να τον προβληματίσουν και να καλέσουν τον κόσμο σε μία μεγάλη συγκέντρωση και ανοιχτή ομιλία, που θα γίνει, όπως λέει και ο ίδιος, την Τέταρτη 21 του μηνά στο 1ο-5ο Δημοτικό και ώρα 19:00. Μοναδικό χρέος του νεαρού δικηγόρου από τις Συκιές, είναι πλέον να απαντήσει και να πείσει τους παρευρισκομένους στην αίθουσα, να τον ψηφίσουν και να τον ακολουθήσουν, σε αυτή την εκλογική μάχη που δίνει, στην πιο δύσκολη στιγμή για τη χώρα.

Ο Αντώνης Σαουλίδης δεν είναι όμως μόνο δικηγόρος και υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ. Πάνω απ όλα είναι ένας άνθρωπος που ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη, που υπηρετεί, μέσα από τον θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης, την καθημερινότητα του δημότη. Που εξελίσσεται, μέσα από τις σπουδές του και τους δύο μεταπτυχιακούς τίτλους που κατέχει. Που είναι ένας διεθνής αθλητής στο χαντ- μπολ και πρώην αρχηγός του ΠΑΟΚ. Μα πάνω απ όλα είναι ένας πατέρας τριών παιδιών, ένας σύζυγος και ένας ενεργός πολίτης.